| ماهنامه| ISC | فنی،مدیریتی،حقوقی| اعتبار،چابکی،پاسخگویی|

این نوشته، روش تهیه مقالات در نشریه عمران و پروژه  را نشان می‌دهد. نشریه عمران و پروژه به صاحب امتیازی و سردبیری دکتر علی قربانی، موسس رشته مهندسی مدیریت پروژه کشور،مرجع علمی مدیریت ساخت و پروژه در کشور و اولین  "ماهنامه" علمی تخصصی فارسی زبان در حوزه عمران و مدیریت پروژه و مدیریت ساخت در کشور، نشریه ای تخصصی و علمی و مبتنی بر یافته های پژوهشی در حوزه مهندسی عمران و پروژه های عمرانی و مدیریت آنها  می باشد که با بهره گیری از هیات تحریریه و تیم داوران با درجه بالای دانشگاهی و تجربیات علمی و مدیریتی و اجرایی، با انتشار مستمر و منظم ماهیانه به صورت الکترونیک و با سیاست داوری یک سر ناشناس، محلی برای درج و نشر مقالات و نتایج آخرین یافته های علمی و پژوهشی دانشمندان و اندیشمندان و دانشجویان کلیه گرایش های مهندسی عمران و مهندسی مدیریت ساخت و مدیریت پروژه، مدیریت، حقوق مهندسی و مهندسی صنایع  و مهندسی معماری  در کشور می باشد.

مقالات نشریه در فرمت "ISI" در حال مهیا شدن است و پذیرش مقالات لاتین و افزایش اعضای خارجی هیئت تحریریه از بین اساتید دانشگاه های معتبر خارجی در حال انجام است. در حال حاضر نشریه عمران و پروژه  علاوه بر DOI دارای ایندکس ها و نمایه های معتبر داخلی و خارجی از جمله  google scholar ،ISC و... می باشد و در آینده‌ای نزدیک نیز نمایه  Scopus را دریافت خواهد کرد.

بدین وسیله با افتخار  از پژوهشگران و نویسندگان گرامی دعوت می‌گردد تا مقالات علمی خود را برای انتشار در شماره‌های آتی نشریه به این سامانه ارسال نمایند.

  • جهت  ارسال مقاله، لطفا   فایل های  زیر با رعایت استاندارد مجله عمران و پروژه  برای نشریه ارسال شود:

1.فرم تعهد و اعلام تعارض منافع  تکمیل شده  توسط نویسنده مسئول  

2.فایل اصل مقاله با نام نویسندگان  در فرمت WORD(حتما چکیده انگلیسی در صفحه اول فایل مقاله قرار بگیرد تا در لیست داوری قرار گرفته،عودت نشود.)

3.فایل اصل مقاله(ردیف قبل)  با نام نویسندگان اما در فرمت PDF(حتما چکیده انگلیسی در صفحه اول فایل مقاله قرار بگیرد تا در لیست داوری قرار گرفته،عودت نشود.)

4.عکس تصویر رسید پرداخت(اسکرین شات) در صفحه مربوط به فایل ها آپلود گردد.( پس از مورد پذیرش قرار گرفتن مقاله)

در جدول ذیل فایل راهنمای نویسندگان و نیز فرم خام تعهد و تعارض منافع ارایه شده است:

فرم تعهد  فایل نمونه استاندارد مقاله-WORD فایل نمونه استاندارد مقاله-PDF
 

جهت سهولت در ارسال مقاله در چارچوب نگارشی و استاندارد مجله(که در قسمت راهنمای نویسندگان موجود است) متن مقاله نگارش شده خود را کپی نموده و به شرح ذیل در فایل نمونه مجله، که در راهنمای نویسندگان (اینجا، بالا)موجود است paste نمایید:

 



  • مقالات به دو زبان لاتین و فارسی قابل ارسال است.
  • متن اصلی مقالات باید به صورت تک ستونی تهیه شود. 
  • برای تمامی بخش­ها نوع قلم‌ پارسی بی­نازنین می ­باشد. برای  نوشته ­های انگلیسی همواره از قلم تایمز نیو رومن استفاده شود.
  • اندازه قلم لاتین دو واحد کمتر از اندازه قلم پارسی در هر موقعیت است.


نکات مهم جهت یادآوری و راهنمایی:

نظر به تصمیم هیات تحریریه برای ارتقای جایگاه مجله در رتبه‌بندی داخلی و چشم‌انداز نمایه‌سازی در نمایه‌های بین‌المللی، مقالاتی وارد فرایند ارزیابی و در نهایت انتشار خواهند شد که افزون بر کسب معیارهای علمی، تمامی معیارهای موجود در راهنمای نویسندگان را به دقت رعایت کرده باشند.

  • عنوان مقاله

عنوان بایستی کوتاه و بیانگر کامل موضوع پژوهش و نوآوری باشد. بدیهی است که مقالات مروری فاقد نوآوری می­باشد. از کلمات مختصرنویسی شده (م. ن. ش.) و انگلیسی استفاده نشود. عنوان نباید بیشتر از دو سطر باشد. قبل از تایپ عنوان برای تنظیمات اندازه و نوع قلم بر روی سبک عنوان مقاله کلیک نمایید.

  • نام نویسندگان

نام نویسندگان مطابق سبک نام نویسندگان، بعد از عنوان مقاله همانند صفحه اول این نوشته درج می­شود. از نوشتن عناوین آقا، خانم، دکتر، مهندس خودداری شود. برای نوشتن مشخصات نویسندگان از سبک مشخصات نویسندگان استفاده نمایید. رتبه علمی اعضای هیئت علمی یکی از عناوین مربی، استادیار، دانشیار و استاد می­باشد. ذکر کلمه دانشجو و مقطع تحصیلی برای رتبه علمی دانشجویان الزامی می­باشد. بعنوان مثال، دانشجوی دکتری، دانشگاه پیام نور، تهران، ایران، ali@pnu.ac.ir . فارغ التحصیلان مقطع لیسانس، فوق لیسانس و دکتری که عضو هیئت علمی نیستند می­توانند رتبه علمی را درج ننمایند و یا به ترتیب کلمات کارشناس، کارشناس ارشد و دکتری را به جای رتبه علمی درج نمایند. ترجیحا از آدرس رایانامه دانشگاه استفاده کنید.

  •  چکیده

عنوان چکیده بایستی مطابق سبک­های مربوطه شامل سبک عنوان چکیده و سبک متن چکیده برای متن چکیده بایستی در یک پاراگراف تنظیم شود و حداکثر شامل 300 کلمه باشد. چکیده باید شامل بیان مسأله، اندیشه جدید، نوآوری مقاله، هدف و نتایج بدست آمده باشد. بدیهی است که مقالات مروری فاقد نوآوری می­باشد. چکیده مقاله مروری شامل بیان مساله، کارهای انجام شده، مزایا و معایب و مرزهای دانش و رهنمودهایی برای پژوهش­های آتی می­باشد.

  •  کلمات کلیدی

حداقل 5 و حداکثر 8 کلمه بعنوان کلمات کلیدی انتخاب می­شود. این کلمات باید موضوعات اصلی و فرعی مقاله را نشان دهند. کاما به عنوان جداکننده و نقطه به عنوان تمام کننده استفاده می­شوند. بعد از آخرین کلمه بلافاصله نقطه گذاشته می­شود. از سبک عنوان کلمات کلیدی برای عنوان کلمات کلیدی و سبک متن کلمات کلیدی برای کلمات استفاده می­شود.

  • بخش­های اصلی

بخش­های اصلی مقاله پژوهشی شامل مقدمه، کارهای انجام شده، روش تحقیق، بحث بر روی نتایج و جمع بندی می­باشد؛ و بخش­های اصلی مقاله مروری شامل مقدمه، کارهای انجام شده و نتیجه­گیری است. در هر یک از بخش­های اصلی از سبک عناوین شماره دار برای عناوین و سبک متن اصلی برای متن استفاده می­شود.

مقالات به زبان لاتین و یا فارسی و  باید پژوهشی و حاصل تحقیق نویسنده یا نویسندگان در زمینه گرایش های مهندسی عمران،مهندسی و مدیریت ساخت ، مدیریت و یا مدیریت پروژه ،مدیریت، حقوق مهندسی، معماری اجرایی و یا علوم وابسته  و میان رشته ای بوده و قبلاً چاپ نشده و یا به طور همزمان به مجلات دیگر ارسال نشده باشد.

 مقالات ارسالی باید دارای بخشهای:عنوان کامل مقاله ؛ چکیده ؛ کلید واژگان ؛ نام و نشانی نگارندگان ؛ مقدمه، بدنه مقاله (شامل شرح مسأله، روش حل، تفسیر، تحلیل نتایج)، نتیجه‌گیری، سپاسگزاری (اختیاری)و فهرست مراجع باشد.

از به کار بردن کلمات و اصطلاحات لاتین که دارای معادل متداول فارسی می باشند، اجتناب شود. در صورت ضرورت استفاده از واژه ی لاتین، معادل انگلیسی آن نیز داده شود.

 لطفا مشخصات کامل نویسندگان و داوران پیشنهادی مخصوصا سمت و ایمیل ها را با دقت تکمیل کنید در غیر اینصورت به مقاله ترتیب اثر داده نخواهد شد.

 از آنجائیکه براساس مصوبات وزارت علوم و هیئت تحریریه، در ارزیابی اولیه مقالات از نرم افزارهای مشابه­ یاب استفاده می شود، لذا تأکید می شود فقط در صورتی مقالات مورد ارزیابی قرار میگیرند که حداکثر 20 % از متن مقاله دارای تشابه با سایر مقالات فارسی یا لاتین باشد، در غیر اینصورت قبل از ورود به پروسه داوری به نویسندگان محترم عودت داده می شود.

 با توجه به مصوبه مورخ 98.3.28 شورای سردبیری نشریه عمران و پروژه ، بهتر است  حداقل یکی از نویسندگان محترم مقاله می بایستی عضو هیات علمی دانشگاه یا دارای مدرک دکترای تخصصی باشند.

مقاله ارسالی باید پژوهشی و حاصل تحقیق نویسنده(گان) باشد؛ مقالات ترجمه­ ای یا مقالاتی که به طور کلی و یا جزئی در جای دیگری چاپ شده اند، پذیرفته نمی­شوند.

پس از انتشار مقاله به هیچ عنوان به درخواست‌های تغییر در مشخصات نویسندگان ترتیب اثر داده نمی‌شود.

چنانچه نویسندگان درتهیه مقاله از سازمان یا ارگانی کمک گرفته اند حتما در انتهای مقاله قید گردد.

  •  الزامات ساختاری تهیه مقالات علمی- پژوهشی جهت ارسال به نشریه عمران و پروژه

  عناوین مقالات باید شفاف و قابل فهم باشد. درصورت مطالعه موردی به این موضوع در عنوان اشاره شود.

تبصره: از آنجائیکه مقالات به کاری که قبل از نوشتن مقاله شده است اشاره دارند، لذا حتماً می بایست از افعال ماضی و گذشته استفاده شود. به عنوان مثال نتایج نشان داد، این کار انجام شد، گردید و .....صحیح است. لازم است از نوشتن جملاتی از قبیل نتایج نشان می دهد یا خواهد داد، خواهد شد. می­ شود و ...... اکیداً پرهیز شود.

-   ساختار مقالات باید حتماً دارای ارکان اصلی مقدمه یا همان Introduction ، مرور اقدامات و کارهای گذشته یا همان Literature review در حد متعارف، برنامه مطالعه و شرح تحقیق و اجزای احتمالی آن، نتایج کلی و جزئی حاصله و بحث در موارد آن، راستی آزمائی یا همان Validation ، نتیجه ­گیری یا همان Conclusion و در نهایت مراجع باشد.

تبصره1: درصورتیکه مطالعه صورت گرفته آزمایشگاهی بوده است باید حتماً به محل آزمایش و جزئیات SETUP آن، مشخصات و میزان مصالح دستگاه های مورد استفاده و مرجعیت آن آزمایشگاه به اختصار اشاره شود و تصاویر آزمایش به روشنی گویای اصالت آزمایش باشد.

تبصره2: درصورتیکه مطالعات صورت گرفته بصورت عددی بوده است باید به جزئیات نرم افزار و مدل­های مورد استفاده و علل استفاده از آن مدل­ها به خوبی اشاره شود و علاوه بر آن خروجی ­های عددی مطالعه برگرفته از دیتاهای خروجی واقعی نرم افزار باشد و لوگوی نرم افزار هم باید در بالای تصویر درج شده باشد.

تبصره3: درصورتیکه مطالعه صورت گرفته به صورت ریاضی، کدنویسی، آماری، میدانی و ....باشد نیز باید به جزئیات و مبانی کار و مسیرهای بسط فرمول­ها و حلقه­ های کدنویسی و فلوچارت ….. دقیقاً اشاره و معلوم شود نتایج حاصله تا چقدر مسیر گذشته را توسعه داده است.

بخش نتیجه­ گیری در حقیقت اصل و عصاره  تمام کار نویسندگان است. بهمین جهت باید علاوه بر اختصار همه نتایج حاصله از مطالعه در بندهای آن مشهود باشد. نتیجه ­گیری نباید دارای کلی گویی و مقدمه ­نویسی باشد و از طرفی نباید در این بخش از اشکال و گراف­ها و تصاویر و جداول استفاده شود و بلکه همه خطوط این بخش باید به صورت متنی(text) باشد. علاوه بر آن نتیجه­ گیری باید بصورت کمی ردیف­ گذاری شود و هر ردیف شامل یک نتیجه مشخص باشد. در هر ردیف از نتیجه باید معلوم شود این بخش از نتیجه­ گیری از کدام بخش از مطالعه منتج شده و در صورتیکه یافته­ ها به صورت عددی باشند باید میزان رشد و یا کاهش آن و نتیجه و مفهوم حاصله از آن به خوبی و وضوح بیان شود. همچنین باید نوآوری و تازگی نتایج حاصله در هر یک از ردیف ها به وضوح مشخص شده باشد.

راستی­ آزمایی خصوصاً برای مقالاتی که کار عددی یا ریاضی یا آماری یا میدانی می­ کنند بسیار مهم است. نویسندگان باید توجه داشته باشند که برای صحت­ سنجی کاری که انجام داده ­اند این مهم باید با بهره­ گیری از یکی از آخرین کارهای روز دنیا تطبیق و راستی­ آزمایی گردد تا به صورت کار و نتایج حاصله اطمینان شود.

  مراجع باید دقیق و براساس فرمت نوشتاری مجله و البته با تأکید مهم بر تازگی و به روز بودن باشد. دست کم یک سوم از مراجع باید در ردیف مقالات و تحقیقات سالهای اخیر( سه سال گذشته از تولید مقاله حاضر) باشد.

  از آنجائیکه اشاره به مقالات منتشر شده در نشریه عمران و پروژه و ارجاع به آنها باعث افزایش رتبه نشریه می­ شود لذا توصیه می شود در صورتیکه درخصوص مطالعه انجام شده مقاله­ ای توسط نشریه قبلاً به چاپ رسیده و از محتوی آن در مراجع استفاده شده است. نام دقیق مقاله و نویسندگان آن در مراجع درج شود.

اشکال باید ترجیحا رنگی، واضح و اصل باشند.

حداقل صفحات مقاله 5 و حداکثر آن 30 صفحه باشد. توجه شود که اصل کارها باید موارد مورد مطالعه باشد و از گسترش مقدمه و مرور ادبیات و کلیات نویسی اکیداً پرهیز شود.

بر استفاده از منابع جدید و به روز و معتبر تاکید می شود.

  • قواعد نوشتاری

مقاله از دید رعایت آیین نگارش زبان فارسی و یا لاتین  باید روان و بی‌غلط بوده و دارای شرایط ویراستاری ادبی و علمی باشد.

مقاله‌های برگرفته از پایان‌نامه یا طرح‌های پژوهشی، از دید نگارشی باید از قالب پایان‌نامه خارج شده و در قالب مقاله‌های علمی-پژوهشی تنظیم و تدوین شوند.

عنوان مقاله خلاصه و متناسب با محتوا، هدف و یافته‌های پژوهش باشد.

در نگارش متن از جملات طولانی استفاده نمی­شود. از کاما (،) برای جداسازی اجزای یک جمله که نیاز به مکث باشد و از نقطه ویرگول (؛) برای جداسازی دوجمله که با هم ارتباط معنایی دارند، استفاده شود. نقطه نیز برای جدا کردن جملات مورد استفاده قرار می­گیرد. برای کلمات فنی تا حد امکان از معادل‌های پارسی استفاده شود. در چنین مواقعی اگر احتمال می‌دهید خواننده با معادل پارسی آشنا نباشد، از پانوشت برای نوشتن معادل انگلیسی استفاده شود. این کار را در اولین کاربرد معادل‌های پارسی انجام دهید. دقت کنید تمام علامت‌ها مثل نقطه، ویرگول، نقطه ویرگول، دونقطه و علامت سوال باید به کلمه قبل از خود چسبیده باشند و از کلمه بعدی تنها به اندازه یک فضای خالی فاصله وجود داشته باشد.

در افعال حال و گذشته استمراری باید دقت شود که "می" از جزء بعدی فعل جدا نماند. برای این منظور از فاصله متصل استفاده کنید.همچنین دقت شود که جزء می و جزء بعدی فعل بصورت یکپارچه نوشته نشود. بنابراین "می شود" و "میشود" اشتباه و درست آن "می­شود" است. در مورد "ها"ی جمع نیز دقت کنید که از کلمه جمع بسته شده جدا نوشته شود؛ مگر در کلمات تک هجایی مثل آنها. برای جدانویسی نیز از فاصله متصل استفاده کنید. مثلاٌ "پردازنده ها" را بصورت "پردازنده‌­ها" بنویسید. در مورد کلمات حاوی همزه برای نمونه به املای کلمات "مسأله"، "منشأ"، "رئیس"، و "مسؤول" دقت کنید. همچنین، همزه در انتهای کلماتی که به الف ختم می­شوند، نوشته نمی­شود و درصورت اضافه شدن به کلمه بعدی، از "ی" استفاده می­شود، به عنوان مثال "اجرا شده" و "اجرای برنامه". در متن از اعداد پارسی استفاده کنید.

  • نتیجه گیری

در بخش نتیجه، نکات مهم و نتایج به دست آمده توضیح داده می­شوند. همچنین در این بخش باید سهم علمی مقاله بصورت واضح بیان شود. هرگز عین مطالب چکیده در این بخش تکرار نشود. نتیجه می‏‌تواند به کاربردها و اهمیت پژوهش انجام شده اشاره کند؛ نکات مبهم و معایب روش جدید مطرح شود و یا گسترش موضوع بحث را به زمینه‏‌های دیگر پیشنهاد دهد.

  • سپاسگزاری

بخش سپاسگزاری در صورت نیاز بصورت کوتاه و در یک بند آماده شود. بخش سپاسگزاری دارای شماره نیست بنابراین عنوان این بخش با سبک عناوین بدون شماره نوشته شود.  به طور مثال: نویسندگان این مقاله از هم‌فکری تمام اعضای موسسه مدیریت پروژه دکتر علی قربانی کمال سپاسگزاری را دارند. چنانچه مقاله از حامی یا تامین‌کننده اعتبار پژوهشی برخوردار باشد، درج این موضوع در مقاله توسط نویسنده و در بخش تقدیر از حامیان الزامی می‌باشد.

چنانچه تعارض منافع وجود نداشته باشد جمله زیر باید به انتهای مقاله، اضافه شود."هیچ گونه تعارض منافع توسط نویسندگان بیان نشده است."

  • مراجع

بخش مراجع در انتهای مقاله قرار ‌گیرد و عنوان آن دارای شماره نیست. حتما از مراجع جدید و به روز استفاده شود. تمام مراجع حتماً باید در متن مقاله مورد ارجاع واقع شده باشند.

برای منابع و مراجع استفاده از روش (APA) مجاز است.

منابع  فارسی نیز به انگلیسی ترجمه و درج گردند. ذکر منابع فارسی سبب عدم بررسی می گردد. در انتهای درج انگلیسی عبارت Persian درج گردد.

 (در صورتی که فرمت نوشتن مراجع رعایت نشود، مقاله شما مورد بررسی قرار نمی گیرد).

برای ترجمه منابع فارسی لطفاً به منبع اصلی مراجعه کنید و یا از مترجم کمک بگیرید، برنامه Google translate پاسخ مناسبی به شما نمی دهد.

منابع باید به ترتیب حروف الفبای انگلیسی مرتب شوند.



  •   راهنمای درست نویسیتوصیه می شود جهت کنترل درست نویسی شکلی و ادبی نگارش فایل زیر مطالعه شود:

فایل راهنمای درست نویسی-نشریه عمران و پروژه -کلیک کنید.

  • آیین‌نامه پیشگیری از سرقت و تقلب علمی نشریه عمران و پروژه

مجله عمران و پروژه از «قانون پیشگیری و مقابله با تقلب در تهیه آثار علمی، مصوب 1396 مجلس شورای اسلامی» و «آیین نامه اجرایی آن، مصوب 1398 هیأت وزیران» پیروی می‌کند.

این مجله از استانداردها و دستورالعمل های ارائه شده توسط کمیته اخلاق در انتشار (COPE) به ویژه در مورد تخلف، کلاهبرداری، سرقت ادبی و نحوه اقدام در برابر چنین پرونده ای پیروی می کند.

این اثر تحت مجوز Creative Commons Attribution 4.0 بین المللی مجوز دارد. این مجوز به دیگران از جمله نویسندگان اجازه می‌دهد تا دست نوشته های شما را حتی از نظر تجاری، توزیع، ریمیکس، تغییر دادن و ایجاد کنند، تا زمانی که به شما اعتبار اصلی را بدهند.

همانندجویی: جهت کترل  سرقت علمی و ادبی متون فارسی و لاتین به ترتیب از سامانه مشابه یاب متون علمی همیاب و iThenticateاستفاده می‌شود.

 ثبت مقاله در سامانه نشریه عمران و پروژه با ارسال ایمیل به کلیه نویسندگان مقاله، اطلاع داده خواهد شد. درج نام نویسندگان در مقاله به‌منزله نقش اساسی ایشان در تدوین مقاله است. چنانچه نویسندگان مقاله در تدوین مقاله نقشی نداشته‌اند و از نام آنها سوءاستفاده شده است، مراتب را بلافاصله از طریق ایمیل دریافتی اطلاع دهند. همه نویسندگان مقاله، در مورد اصالت اثر مسئول هستند. حق ارزیابی موارد سرقت علمی و سلب اعتبار مقاله برای مسئولان نشریه محفوظ است.

بعد از ارسال مقاله به سامانه نشریه، تحت هیچ شرایطی جایگاه نویسندگان اول، مسئول و تعداد نویسندگان تغییر نخواهد کرد.

سرقت علمی، شکل‌های گوناگونی دارد از جمله:

الف. ثبت مقاله دیگران به نام خود؛

ب. درج نام نویسندگان و پژوهشگرانی که در مقاله نقشی نداشته‌اند؛

ج. کپی‌برداری یا تکرار بخش‌های قابل توجهی از مقاله دیگران (اگر مقاله کپی شده مربوط به یکی از نویسندگان مقاله جدید باشد، این امر نیز کپی برداری محسوب می‌شود)؛

د. طرح نتایج حاصل از پژوهش‌های دیگران به نام خود؛

ه. چاپ مکرر مقاله با محتوای مشابه توسط نویسنده واحد در چند نشریه؛

و. بیان نتایج نادرست و خلاف یافته‌های علمی یا تحریف نتایج حاصل از پژوهش؛

ز. به‌کارگیری داده‌های نامعتبر یا دست‌کاری در داده‌های پژوهش.

  • موارد سرقت علمی

 توسط مسئولان نشریه بررسی با توجه به میزان سرقت علمی، به شرح زیر برخورد قانونی می‌شود:

۱-مقاله رد خواهد شد و در صورت چاپ از روی وبگاه نشریه تحت هر شرایطی برداشته خواهد شد.

۲- اسامی همه نویسندگان مقاله، در سیاه‌نامه نشریه قرار خواهد گرفت.

۳- از مراجع قضایی ذی‌صلاح از جمله هیات های تخلفات و مراجع قضایی پیگیری حقوقی خواهد شد.

۴- طی یک نامه رسمی پرونده سرقت علمی با  دانشگاه‌ها و نشریه‌های داخلی و خارجی مرتبط به اشتراک گذاشته خواهد شد.

۵- مراتب، طی یک نامه رسمی به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC)، محل اشتغال فرد، دانشگاه‌ها، مؤسسه‌ها، نشریه‌ها و هر محلی که نویسندگان از امتیاز چاپ این مقاله استفاده کرده‌اند، اطلاع داده خواهد شد.


  • هزینه پردازش مقالات

وفق آخرین مصوبه شورای سردبیری، هزینه پردازش مقالات(بررسی  بدوی و همانندجویی و نهایی و داوری و دی او آی و انتشار الکترونیکی ) به ازای هر مقاله، در صورت پذیرش،  مبلغ 12.۰۰۰.۰۰۰ ریال (دوازده  میلیون ریال معادل یک میلیون و دویست هزار تومان )می باشد که می بایستی بعد از اعلام پذیرش علمی مقاله و ارسال لینک پرداخت از طریق ایمیل به نویسنده مسوول، ظرف مدت حداکثر 3 روز  پرداخت گردد.